Urządzenia i Akcesoria
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
tomatoes cut in halves500 g
-
serrano chilli cut in halves30 g
-
garlic clove1
-
onion50 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Broccoli and Bacon Bites
1 Std.
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 Std. 30 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min