Urządzenia i Akcesoria
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
tomatoes cut in halves500 g
-
serrano chilli cut in halves30 g
-
garlic clove1
-
onion50 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainan Coconut Mooncake
49 godz. 10 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Date and Nut Balls
20 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Brak ocen
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 godz. 45 min
Traditional Fried Rice
20 min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min