Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)

3.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g

Składniki

  • tomatoes cut in halves
    500 g
  • serrano chilli cut in halves
    30 g
  • garlic clove
    1
  • onion
    50 g
  • salt
    1 tsp
  • fresh coriander leaves
    5 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 393.1 mg
Białko 1 g
Kalorie 87.3 kJ / 20.9 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...