Urządzenia i Akcesoria
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
tomatoes cut in halves500 g
-
serrano chilli cut in halves30 g
-
garlic clove1
-
onion50 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Fish Tacos
45 min
Pickled Onions
30 min
Romesco Dip
10 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Rich Tomato Sauce
30 min