Urządzenia i Akcesoria
Leberknödel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 Stück
Składniki
-
Hühnerleber von Sehnen befreit100 g
-
Zwiebeln halbiert30 g
-
Knoblauchzehe1
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft5 Stängel
-
Semmel in Würfeln (1 cm)1
-
Semmelbrösel30 g
-
Ei1
-
Salz2 ¼ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Msp.
-
Muskatnuss, gemahlen3 Prisen
-
Majoran, getrocknet1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
979 mg
Białko
6 g
Kalorie
330 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grießnockerl
30 min
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Strudelgrundteig
45 min
Semmelknödel
50 min
Leberknödelsuppe
45 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Leberreis
35 min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 godz. 10 min
Faschingskrapfen
2 godz. 45 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Apfelstrudel
1 godz. 20 min