Leberknödel

Leberknödel

4.3 80 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 Stück

Składniki

  • Hühnerleber von Sehnen befreit
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    5 Stängel
  • Semmel in Würfeln (1 cm)
    1
  • Semmelbrösel
    30 g
  • Ei
    1
  • Salz
    2 ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Msp.
  • Muskatnuss, gemahlen
    3 Prisen
  • Majoran, getrocknet
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 79 kcal / 330 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 979 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...