
Urządzenia i Akcesoria
Leberknödel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 Stück
Składniki
-
Hühnerleber von Sehnen befreit100 g
-
Zwiebeln halbiert30 g
-
Knoblauchzehe1
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft5 Stängel
-
Semmel in Würfeln (1 cm)1
-
Semmelbrösel30 g
-
Ei1
-
Salz2 ¼ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Msp.
-
Muskatnuss, gemahlen3 Prisen
-
Majoran, getrocknet1 TL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
79 kcal /
330 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
979 mg