Urządzenia i Akcesoria
Steamed wholemeal bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 slices
Składniki
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (opcjonalnie)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Spelt bread
1 godz. 45 min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4 godz. 45 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 godz. 35 min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2 godz.
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Vegetable-topped bread
40 min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 godz. 30 min
Multiseed Bread
2 godz.
Lemon Drizzle Madeleines
4 godz. 45 min