Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried chickpeas (see tip)250 g
-
water for soaking
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
56 g
Kalorie
4474 kJ /
1067 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
39 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
121 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millet
45 min
Brown basmati rice
40 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Wholemeal Focaccia
2 godz. 35 min
Cashew Butter
50 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 godz.
Rye Bread Rolls
4 godz.