Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried chickpeas (see tip)250 g
-
water for soaking
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
56 g
Kalorie
4474 kJ /
1067 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
39 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
121 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chai masala
15 min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Oat Milk
1 godz. 10 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Plain Yoghurt in Varoma
12 godz.
Chickpea Sundal
6 godz. 45 min
Mushroom Broth
30 min