
Urządzenia i Akcesoria
肉鬆麵包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 個
Składniki
-
水160 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉70 克
-
奶粉20 克
-
鹽½ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化40 克
-
糖20 克
-
美乃滋15 克
-
肉鬆30 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
197 kcal /
825 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan