
Urządzenia i Akcesoria
回鍋肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
梅花肉 (10x10公分)250 克
-
薑2 片
-
米酒1 大匙
-
水1000 克
-
油30 克
-
辣豆瓣醬15 克
-
蔭豆豉15 克
-
新鮮黑木耳 ,切片,川燙2 片
-
高麗菜葉 ,切片200 克
-
蒜苗 ,切段100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
414 kcal /
1732 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan