Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 梅花肉 (10x10公分)
- 2 片 薑
- 1 大匙 米酒
- 1000 克 水
- 30 克 油
- 15 克 辣豆瓣醬
- 15 克 蔭豆豉
- 2 片 新鮮黑木耳 ,切片,川燙
- 200 克 高麗菜葉 ,切片
- 100 克 蒜苗 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 40 g