Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de azúcar refinada
- 80 g de almendras fileteadas, remojadas en agua por una noche
- 5 g de grenetina en polvo
- 400 g de leche
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- frutos rojos de temporada, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chile en nogada vegetariano
25min
Panes de matcha al vapor
25min
Gelatina de rompope
5 godz. 20 min
Chiles en nogada
1h
Gelatina de queso y piña
4 Std.
Mole de huitlacoche
20 min
Dip de huitlacoche
4 Std.
Gelatina de mango
15min
Botana fresca de surimi
10min
Ensalada de surimi
10min
Gelatina de café y almendras
1 Std. 15 Min
Atole de higo
25min