Annin tofu (gelatina de almendra)

Annin tofu (gelatina de almendra)

3.8 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 7 godz.
6 porciones

Składniki

  • 30 g de azúcar refinada
  • 80 g de almendras fileteadas remojadas en agua por una noche
  • 5 g de grenetina en polvo
  • 400 g de leche
  • 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • frutos rojos de temporada para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porciones

Białko 3.5 g
Kalorie 567 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...