Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de mango
- 10 g de grenetina en polvo, o un sobre (7 g)
- 100 g de agua
- 300 g de mango, en trozos (2-3 pzas. aprox.)
Gelatina mosaico
- 800 g de leche de coco, ver receta
- 80 g de miel
- 20 g de grenetina en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 252.7 kJ / 60.2 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chilaquiles rojos
25min
Nieve de frutos rojos
20 Min
Agua de pepino con limón y chía
25min
Bisquets sin culpa
1 godz.
Pan de elote
2ч.
Gelatina de mango
15min
Agua de Horchata
10min
Ensalada de nopal
30 min
Hot cakes de avena
30 min
Agua de avena sin lácteos
10min
Agua de pepino, limón y menta
5min
Arroz rojo
1h 25min