Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de mango
- 10 g de grenetina en polvo, o un sobre (7 g)
- 100 g de agua
- 300 g de mango, en trozos (2-3 pzas. aprox.)
Gelatina mosaico
- 800 g de leche de coco, ver receta
- 80 g de miel
- 20 g de grenetina en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 252.7 kJ / 60.2 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avena con manzana
25 min
Agua de Guayaba con jamaica
15 Min
Avena y frutas
15 Min
Agua de avena sin lácteos
10min
Ponche
40 min
Dulce de tapioca
1h
Agua de tuna
5min
Gelatina de mango
15 Min
Salsa cátsup
25 min
Enfrijoladas
30 min
Hotcakes de plátano y chispas de chocolate
30 min
Hot cakes de avena
30 min