Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de galletas, tipo María
- 90 g de mantequilla
- 500 g de agua
- 1 ½ sobre de polvo para preparar gelatina, sabor piña
- 360 g de leche evaporada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 647 kJ / 154 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Relleno para pavo
1h 15min
Gelatina de mango
6 Std. 15 Min
Gelatina de rompope
5h 20 min.
Dulce de tapioca
1h
Café dalgona Irlandés
10min
Natilla de mango
1 Std. 10 Min
Pan francés
30min
Panna cotta de cereza
3 Std. 30 Min
Carlota de mango y queso
7h
Gelatina de queso y piña
4h
Gelatina de mango
15min
Mini gelatinas mosaico
5h