![Gelatina cremosa de piña Gelatina cremosa de piña](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15DB8DE3-95AD-4826-A2D7-85A68ED7A235/Derivates/74EA5DF4-2C62-4ADE-9066-CF330B38F20B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de galletas, tipo María
- 90 g de mantequilla
- 500 g de agua
- 1 ½ sobre de polvo para preparar gelatina, sabor piña
- 360 g de leche evaporada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 647 kJ / 154 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de queso crema
4 Std.
Pastel imposible al vapor
2 godz. 40 min
Crêpes de piña colada (Hestan Cue™)
Brak ocen
Gelatina de mango
6h 15min
Gelatina de mango
15 Min
Capirotada
1h 10min
Panqué de nuez
50min
Gelatina de rompope
5u. 20min
Carlota de durazno
5 Std.
Arroz con leche
3h
Rompope
1h 30min
Pay de queso
6 Std.