Húmus de beterraba

Húmus de beterraba

4.6 48 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 doses

Składniki

  • pistácios s/ casca
    40 g
  • aneto
    10 g
  • sementes de sésamo
    50 g
  • azeite
    10 g
  • dentes de alho
    3
  • sumo de limão (2 unid. aprox.)
    80 g
  • beterraba cozida cortada em pedaços
    200 g
  • grão-de-bico cozido escorrido
    400 g
  • sal
    1 c. chá de
  • paprika
    ½ c. chá de
  • piripíri
    ½ c. chá de
  • Queijo de cabra curado esfarelado q.b. p/ servir

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 121 kcal / 506 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...