Urządzenia i Akcesoria
Sopa de beterraba
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 doses
Składniki
-
beterraba crua cortada em pedaços pequenos200 g
-
caju100 g
-
água200 g
-
sal fino½ c. chá de
-
sumo de limão1 - 3 c. chá de
-
salsa de folha lisa só as folhas picadas3 pés de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
12 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Receitas raw
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Creme de couve-flor e manjericão
45 dk
Sopa de beterraba
40 dk
Creme de couves - TM31
50 dk
Creme de couve-flor
45 dk
Creme de agrião e curgete
35 dk
Creme de curgete e caju
8sa 20 dk
Sopa fria de alperce, pepino e hortelã
10 dk
Creme de beterraba e maçã
40 dk
Húmus de manjericão
20 dk
Sopa de lentilhas e abóbora
5sa 20 dk
Shot de aipo
5 dk
Creme de beterraba
40 dk