孜然松阪豬
TM31 TM5 TM6

孜然松阪豬

3.9 (7 ocen)

Składniki

  • 1 茶匙 油
  • 2 大匙 乾辣椒碎片
  • 1 根 新鮮紅辣椒, 切段 (opcjonalnie)
  • 1 大匙 孜然粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 米酒
  • 200 克 松阪肉 ,與紋路垂直切成薄片
  • 100 克 紫洋蔥, 切絲
  • 10 片 新鮮九層塔, 只取葉子

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
595 kJ / 142 kcal
Białko
13.173 g
Węglowodany
3.678 g
Tłuszcz
8.135 g
Błonnik
3.39 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy