
Urządzenia i Akcesoria
孜然松阪豬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油1 茶匙
-
乾辣椒碎片2 大匙
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切段1 根
-
孜然粉1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
松阪肉 ,與紋路垂直切成薄片200 克
-
紫洋蔥 切絲100 克
-
新鮮九層塔 只取葉子10 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
142 kcal /
595 kJ
Białko
13.173 g
Tłuszcz
8.135 g
Węglowodany
3.678 g
Błonnik
3.39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

東南亞風味在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan