Oreja a la madrileña (Madrid)

Oreja a la madrileña (Madrid)

4.0 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 1000 g de oreja de cerdo cocida y adobada
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 150 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharadita colmada de pimentón dulce
  • 1 cucharadita colmada de pulpa de pimiento choricero
  • 1 guindilla roja seca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 23.08 g
Kalorie 1438 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 25.86 g
Błonnik 1.21 g
Węglowodany 4.76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...