Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- ½ conejo en trozos pequeños (500-600 g)
- ½ cucharadita sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 800 g de patatas en trozos
- 500 - 600 g de agua (hasta cubrir las patatas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1236 kJ / 296 kcal
- Białko
- 18.47 g
- Węglowodany
- 24.68 g
- Tłuszcz
- 13.68 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías blancas con costillas
45min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 godz.
Conejo a la huertana
45min
Conejo en doble cerveza
5 Std.
Conejo a la sidra
1 godz.
Conejo guisado con puré de patatas
1 godz. 10 min
Conejo guisado
30min
Conejo al chilindrón
1 godz.
Conejo al ajillo con setas
40min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 godz.
Conejo a la cazadora
50min
Arroz con conejo
1 godz. 15 min