Judías blancas con patatas y compango

Judías blancas con patatas y compango

4.4 109 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 raciones

Składniki

  • 50 g de cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de puerro
  • 30 g de zanahoria
  • 150 - 160 g de lacón desalado
  • 100 - 120 g de morcillo de ternera en trozos
  • 100 - 120 g de tocino entreverado curado asturiano
  • 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g)
  • 1 morcilla asturiana (aprox. 100 g)
  • 1000 g de agua
  • 400 g de patatas en trozos
  • 800 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 26.62 g
Kalorie 1932 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 24.69 g
Błonnik 7.44 g
Węglowodany 33.36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...