滷蛋白丁

滷蛋白丁

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 35 min
6 人份

Składniki

  • 蛋白 (約240克)
    8 顆
  • 600 克
  • 麻辣油
    5 克
  • 花椒粒
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 八角
    1 粒
  • 黑糖
    20 克
  • 冰糖
    20 克
  • 醬油
    100 克

Wartości odżywcze na 6 人份

Kalorie 515.3 kcal / 2154.1 kJ
Białko 52.3 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 8.6 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...