
Urządzenia i Akcesoria
滷蛋白丁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 35 min
6 人份
Składniki
-
蛋白 (約240克)8 顆
-
水600 克
-
麻辣油5 克
-
花椒粒½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
八角1 粒
-
黑糖20 克
-
冰糖20 克
-
醬油100 克
Wartości odżywcze na 6 人份
Kalorie
515.3 kcal /
2154.1 kJ
Białko
52.3 g
Tłuszcz
18.3 g
Węglowodany
8.6 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

省錢DIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan