鹹年糕

鹹年糕

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 人份

Składniki

  • 圓糯米
    300 克
  • 蝦米
    50 克
  • 米酒
    100 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 乾香菇 浸泡至軟
    30 克
  • 豬絞肉
    150 克
  • 油蔥酥
    50 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 蠔油
    20 克
  • 2 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 ½ 茶匙
  • (含料理和烹煮用水)
    1150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 244 kcal / 1023 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 6.6 g
Węglowodany 34.5 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...