
Urządzenia i Akcesoria
鹹年糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 人份
Składniki
-
圓糯米300 克
-
蝦米50 克
-
米酒100 克
-
紅蔥頭30 克
-
乾香菇 浸泡至軟30 克
-
豬絞肉150 克
-
油蔥酥50 克
-
醬油1 茶匙
-
蠔油20 克
-
糖2 茶匙
-
白胡椒粉1 ½ 茶匙
-
水 (含料理和烹煮用水)1150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
244 kcal /
1023 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
34.5 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

閤家團圓年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan