Urządzenia i Akcesoria
Thai Curry Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves for garnishing10 g
-
coconut oil30 g
-
red and yellow peppers sliced (5 mm), then halved200 g
-
mangetout halved lengthways100 g
-
Thai red curry paste70 g
-
coconut milk400 g
-
fresh egg noodles300 g
-
sesame seeds2 Tbsp
-
soy sauce to taste10 - 20 g
-
lime juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
654.2 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
5218.1 kJ /
1247.2 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
136.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Biryani
50 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min