Urządzenia i Akcesoria
Thai Curry Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves for garnishing10 g
-
coconut oil30 g
-
red and yellow peppers sliced (5 mm), then halved200 g
-
mangetout halved lengthways100 g
-
Thai red curry paste70 g
-
coconut milk400 g
-
fresh egg noodles300 g
-
sesame seeds2 Tbsp
-
soy sauce to taste10 - 20 g
-
lime juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
654.2 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
5218.1 kJ /
1247.2 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
136.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Paneer Tikka Pizza
2 godz.
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Seitan Chilli
25 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min