Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g fresh parsley leaves
- 150 g stale white bread, torn in pieces
- 250 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 100 g salted butter, diced
- 600 g pollock fillets, skinless, boneless
- 200 g double cream
- 200 g plain flour
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs, beaten
- sunflower oil, for frying, plus extra for greasing hands
- 40 g pitted black olives
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4 godz. 30 min
Salt Cod Fritters
45min
Chocolate Macarons
25 godz. 30 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1hod.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Peach and Lavender Tartlets
40 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.
Pink and White Macarons
1h 30 min
Mini Choux with Strawberries
2sa 10 dk
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35 min
Deconstructed Lemon Tarts
30min