Urządzenia i Akcesoria
Pollock Croquettes with Olives
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves20 g
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
onions quartered250 g
-
garlic cloves2
-
salted butter diced100 g
-
pollock fillets skinless, boneless600 g
-
double cream200 g
-
plain flour200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
large eggs beaten3
-
sunflower oil for frying, plus extra for greasing hands
-
pitted black olives40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.7 g
Kalorie
1757.3 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swiss Rösti (TM5)
Brak ocen
Basil pesto
Brak ocen
Octopus and Potato Salad
40 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Salt Cod Fritters
45 min
Sea Vegetable Stew
55 min
Pie Pastry
13 godz. 50 min
Tofu stew
30 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Cholent
4 godz. 50 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min