Urządzenia i Akcesoria
Pollock Croquettes with Olives
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves20 g
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
onions quartered250 g
-
garlic cloves2
-
salted butter diced100 g
-
pollock fillets skinless, boneless600 g
-
double cream200 g
-
plain flour200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
large eggs beaten3
-
sunflower oil for frying, plus extra for greasing hands
-
pitted black olives40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.7 g
Kalorie
1757.3 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
25 min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 godz.
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Apple tart
1 godz.
Coconut cake
1 godz. 20 min
Artisan Plant Pizza
35 min
Damper with Golden Syrup Butter
40 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min