Urządzenia i Akcesoria
Pollock Croquettes with Olives
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves20 g
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
onions quartered250 g
-
garlic cloves2
-
salted butter diced100 g
-
pollock fillets skinless, boneless600 g
-
double cream200 g
-
plain flour200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
large eggs beaten3
-
sunflower oil for frying, plus extra for greasing hands
-
pitted black olives40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.7 g
Kalorie
1757.3 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seville Orange Sorbet
3 godz. 25 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Salt Cod Fritters
45 min