
Urządzenia i Akcesoria
肥牛金針菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
油1 茶匙
-
金針菇 洗淨、去根部300 克
-
水200 克
-
牛五花肉片 (火鍋肉片)250 克
-
米酒1 茶匙
-
蔥 切蔥花1 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
175 kcal /
734 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

最愛肉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan