肥牛金針菇

肥牛金針菇

3.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 辣豆瓣醬
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 金針菇 洗淨、去根部
    300 克
  • 200 克
  • 牛五花肉片 (火鍋肉片)
    250 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 切蔥花
    1 根

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 175 kcal / 734 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...