Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 清酒
- 2 大匙 味醂
- 1 大匙 糖
- 1 大匙 日式醬油
- 15 克 味噌
- 1 根 牛蒡 ,去皮切絲(約200克)
- 1 茶匙 蜂蜜
- ½ 茶匙 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 378 kJ / 90 kcal
- Białko
- 1.302 g
- Węglowodany
- 15.921 g
- Tłuszcz
- 0.746 g
- Błonnik
- 1.733 g