日式炒牛蒡
TM31 TM5 TM6

日式炒牛蒡

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 60 克 清酒
  • 2 大匙 味醂
  • 1 大匙 糖
  • 1 大匙 日式醬油
  • 15 克 味噌
  • 1 根 牛蒡 ,去皮切絲(約200克)
  • 1 茶匙 蜂蜜
  • ½ 茶匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
378 kJ / 90 kcal
Białko
1.302 g
Węglowodany
15.921 g
Tłuszcz
0.746 g
Błonnik
1.733 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy