
Urządzenia i Akcesoria
五子粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
松子50 克
-
桃仁15 克
-
白芝麻 ,預先烤熟20 克
-
去皮杏仁果20 克
-
核桃仁20 克
-
水1300 克
-
白米180 克
-
黑麻油15 克
-
鹽1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
459 kcal /
1923 kJ
Białko
11.351 g
Tłuszcz
32.82 g
Węglowodany
31.394 g
Błonnik
4.781 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓式家常料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan