
Urządzenia i Akcesoria
起酥肉鬆麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 個
Składniki
-
水140 克
-
細砂糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油30 克
-
肉鬆 依個人喜好調整80 克
-
酥皮 (市售或自製,詳見要訣),放置室溫8 片
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
365 kcal /
1526 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
42.4 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

必學!台式麵包
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan