Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 克 水 (含川燙和料理用)
- 550 克 排骨
- 10 克 薑 ,切片
- 20 克 榨菜 ,切片
- 40 克 米酒
- 60 克 乾燥黃豆 ,浸泡4小時,瀝乾
- 200 克 苦瓜 ,切塊(約3公分)
- 1 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 4 g