Urządzenia i Akcesoria
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 Portionen
Składniki
-
glatte Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Schalotten3
-
Knoblauchzehen5 - 8
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Chiliflocken, getrocknet1 TL
-
Rotweinessig60 g
-
125 g SonnenblumenölRapsöl125 g
-
Salz1 gestr. TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
623 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri - Argentinische Kräutersauce
3 Std. 10 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 Std. 15 Min
Salsa Roja
20 Min