Urządzenia i Akcesoria
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 Portionen
Składniki
-
glatte Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Schalotten3
-
Knoblauchzehen5 - 8
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Chiliflocken, getrocknet1 TL
-
Rotweinessig60 g
-
125 g SonnenblumenölRapsöl125 g
-
Salz1 gestr. TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
623 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zitrus-Aioli
10 min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Salsa Verde
10 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 godz. 15 min
Salsa Verde
10 min
Pesto mit Basilikum
5 min