
Urządzenia i Akcesoria
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
8 Portionen
Składniki
Trüffel-Mayonnaise
-
Sonnenblumenöl200 g
-
Trüffelöl50 g
-
Ei (siehe Tipp)1
-
Zitronensaft1 TL
-
Senf (opcjonalnie) (10 g)2 TL
-
Pfeffer (opcjonalnie)2 Prisen
-
Salz½ TL
Rindercarpaccio und Fertigstellung
-
Rinderfilet aus der Mitte (siehe Tipp)500 g
-
Rucola1 Bund
-
Schwarzer Trüffel, frisch in dünnen Scheiben60 g
-
Parmesan gehobelt60 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
402 kcal /
1685 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Weihnachtsmenü
15 Przepisów
Niemcy
Niemcy