
Urządzenia i Akcesoria
瑪莎曼咖哩雞
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
瑪薩曼咖哩膏50 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊300 克
-
椰奶400 克
-
水100 克
-
杏鮑菇 切片(約2公分)150 克
-
蘋果 切塊(約2公分)100 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
小荳蔻籽5 顆
-
肉桂棒1 根
-
椰糖30 克
-
羅望子果肉1 茶匙
-
無鹽烤花生 裝飾用1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
505 kcal /
2114 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
38.8 g
Węglowodany
24.6 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A-TY 泰國媽媽味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan