
Urządzenia i Akcesoria
牛肉帕捻咖哩
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
乾辣椒3 根
-
檸檬皮1 茶匙
-
紅蔥頭30 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮香菜根15 克
-
新鮮檸檬香茅 切片20 克
-
南薑 切小塊15 克
-
蝦醬1 茶匙
-
油1 大匙
-
椰奶200 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
椰糖15 克
-
檸檬葉5 片
-
蘆筍 切段(約5公分)50 克
-
牛肉 切條300 克
-
魚露1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
370 kcal /
1552 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
21.4 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A-TY 泰國媽媽味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan