Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 包 柴魚片 (約10克)
- 900 克 水
- 40 克 清酒
- 20 克 味醂
- 50 克 醬油
- 10 克 薑, 切片
- 50 克 蔥, 切段
- 6 顆 日式梅干
- 540 克 白蘿蔔, 去皮、切塊(約4公分)
- 360 克 帶皮五花肉, 切塊(約4公分)
- 50 克 洋蔥, 切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1217 kJ / 290 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 2.4 g