
Urządzenia i Akcesoria
豬肉蘿蔔梅子煮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
柴魚片 (約10克)1 包
-
水900 克
-
清酒40 克
-
味醂20 克
-
醬油50 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段50 克
-
日式梅干6 顆
-
白蘿蔔 去皮、切塊(約4公分)540 克
-
帶皮五花肉 切塊(約4公分)360 克
-
洋蔥 切絲50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
290 kcal /
1217 kJ
Białko
11.6 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
9.7 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

稻村健司幸福日本料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan