
Urządzenia i Akcesoria
溫泉蛋豬肉醬飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
白飯和溫泉蛋
-
水1200 克
-
白米 ,洗淨備用300 克
-
蛋4 顆
豬肉醬
-
洋蔥 切塊(約5公分)120 克
-
香油20 克
-
豬絞肉400 克
-
醬油40 克
-
味醂40 克
-
清酒40 克
-
柴魚片1 茶匙
-
糖2 茶匙
-
豌豆 ,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
632 kcal /
2645 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
68.6 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

稻村健司幸福日本料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan