泰式肉末炒冬粉

泰式肉末炒冬粉

3.4 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 新鮮紅辣椒 ,去籽,切段(約2公分)
    5 克
  • 蒜苗 ,切段(約2公分)
    20 克
  • 紅蔥頭
    5 克
  • 10 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 二砂糖
    1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 魚露
    1 茶匙
  • 60 - 70 克
  • 檸檬汁
    2 茶匙
  • 冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
    100 克
  • 九層塔 ,只取葉子
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 275 kcal / 1135 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...