Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
手捲義麵
- 300 克 中筋麵粉, 多備一些撒粉用
- 3 顆 蛋
- 1 大匙 特級初榨橄欖油
櫛瓜醬
- 200 克 新鮮淡菜
- 10 克 蒜頭
- 70 克 特級初榨橄欖油
- 50 克 櫛瓜, 切片
- 50 克 小蕃茄
- 1 小撮 鹽
- 150 克 魚高湯
組合
- 1200 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 10 克 新鮮平葉巴西利
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2398 kJ / 573 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 59.5 g
- Tłuszcz
- 27.9 g
- Błonnik
- 1.1 g