Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 細砂糖
- 3 顆 柳橙 ,2顆取皮和80克柳橙汁、1顆切片裝飾用
- 6 粒 丁香
- 1 支 肉桂棒 ,加上額外裝飾用
- 2 片 乾燥月桂葉
-
¼
顆 豆蔻 (整顆) ,磨碎
lub ¼ 茶匙 肉荳蔻粉 - 1500 克 紅葡萄酒 ,約2瓶紅酒
- 1 顆 八角
- Wartości odżywcze
- na 1 杯
- Kalorie
- 959.4 kJ / 229.3 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 7.1 mg