牛肉餃
TM6 TM5 TM31

牛肉餃

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 克 麵粉 ,多備一些灑粉用
  • 90 克 無鹽奶油 ,切塊
  • 1 顆 蛋
  • 125 克 牛奶
  • 125 克 水 ,熱水
  • 5 克 鹽
  • 1 洋蔥 ,切成4等份
  • 1 粒 蒜頭
  • 20 克 橄欖油
  • 400 克 牛絞肉
  • 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
  • 胡椒粉
  • ½ 紅甜椒, 切丁
  • ½ 黃甜椒, 切丁
  • 1 顆 蛋黃

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
816 kJ / 195 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy