牛肉餃

牛肉餃

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
20 塊

Składniki

  • 麵粉 ,多備一些灑粉用
    500 克
  • 無鹽奶油 ,切塊
    90 克
  • 1 顆
  • 牛奶
    125 克
  • ,熱水
    125 克
  • 5 克
  • 洋蔥 ,切成4等份
    1
  • 蒜頭
    1 粒
  • 橄欖油
    20 克
  • 牛絞肉
    400 克
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙
  • 胡椒粉
  • 紅甜椒 切丁
    ½
  • 黃甜椒 切丁
    ½
  • 蛋黃
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 195 kcal / 816 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...