
Urządzenia i Akcesoria
牛肉餃
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
20 塊
Składniki
-
麵粉 ,多備一些灑粉用500 克
-
無鹽奶油 ,切塊90 克
-
蛋1 顆
-
牛奶125 克
-
水 ,熱水125 克
-
鹽5 克
-
洋蔥 ,切成4等份1
-
蒜頭1 粒
-
橄欖油20 克
-
牛絞肉400 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
胡椒粉
-
紅甜椒 切丁½
-
黃甜椒 切丁½
-
蛋黃1 顆
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
195 kcal /
816 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fun暑假囉!
16 Przepisów
Tajwan
Tajwan