
Urządzenia i Akcesoria
英式啤酒牛肉派
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
啤酒燉牛肉
-
橄欖油40 克
-
牛肉 (嫩肩部位),切塊(2公分)600 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
玉米粉15 克
-
水50 克
-
蒜苗 ,切斜片150 克
-
黑啤酒 (任一種類)330 克
-
新鮮百里香葉1 茶匙
-
烏斯特調味醬1 大匙
-
肉高湯醬½ 茶匙
派皮和組合
-
麵粉150 克
-
奶油 (冷藏),切塊65 克
-
蛋 (約53-63克)1 顆
-
鹽1 小撮
-
蛋黃 ,稍微打散,刷上色用1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
647 kcal /
2711 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品美味秘密
157 Przepisów
Tajwan
Tajwan