英式啤酒牛肉派

英式啤酒牛肉派

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

啤酒燉牛肉
  • 橄欖油
    40 克
  • 牛肉 (嫩肩部位),切塊(2公分)
    600 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 玉米粉
    15 克
  • 50 克
  • 蒜苗 ,切斜片
    150 克
  • 黑啤酒 (任一種類)
    330 克
  • 新鮮百里香葉
    1 茶匙
  • 烏斯特調味醬
    1 大匙
  • 肉高湯醬
    ½ 茶匙
    ½ 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
派皮和組合
  • 麵粉
    150 克
  • 奶油 (冷藏),切塊
    65 克
  • 蛋 (約53-63克)
    1 顆
  • 1 小撮
  • 蛋黃 ,稍微打散,刷上色用
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 647 kcal / 2711 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...