Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Vegetables
-
carrots cut in400 g
wedges that fit in feeder -
courgette unpeeled, cut in325 g
wedges that fit in feeder -
apple unpeeled, cored, cut in75 g
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
walnut, shelled60 g
-
leek40 g
-
olive oil35 g
-
broccoli florets cut in pieces200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock90 g
-
garlic cloves unpeeled2
-
fine sea salt (opcjonalnie)1 - 2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
double cream75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
3521.7 mg
Białko
39.6 g
Kalorie
6359.9 kJ /
1520.1 kcal
Tłuszcz
115.2 g
Błonnik
26.9 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Węglowodany
94 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Raspberry and Basil Sangria
40 min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 min
Coconut Rice (Pittu)
3 godz.
Meat Stock Paste
45 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Marinated Peppers
55 min
Tequila Refresher
5 min
Avocado mayonnaise
15 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Blackberry and Raspberry Vodka Tonic
10 min