Urządzenia i Akcesoria
Orange Herb Chicken and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only plus 3-4 sprigs extra, to garnish1 sprig
-
paprika½ tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
dried chili flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
chicken stock19 oz
-
orange juice6 oz
-
Dijon mustard1 ½ oz
-
long-grain white rice6 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
orange marmalade (opcjonalnie) to brush2 tbsp
-
dried Italian seasoning½ tsp
-
orange sliced1
-
fresh parsley leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
963 mg
Białko
20 g
Kalorie
1745 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Steam
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min