Maguro sando au thon

Maguro sando au thon

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions

Składniki

Le pain shokupan
  • d'eau
    210 g
  • de levure boulangère fraîche
    5 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • de farine blanche type 45 et un peu pour le plan de travail
    335
  • de lait en poudre entier
    12 g
  • de gluten de blé (en magasins bio)
    5
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de beurre pommade
    35 g
La garniture
  • de chou rouge
    100 g
  • de carotte
    100 g
  • de mayonnaise
    2 c. à soupe
  • de yaourt à la grecque
    2 c. à soupe
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de vinaigre
    1 c. à café
  • sel
  • poivre moulu
  • d'huile de tournesol pour le moule
    1 c. à soupe
  • de thon frais
    4 tranches
  • de farine de blé
    4 c. à soupe
  • œufs battus
    2
  • de chapelure de panko
    30 g
  • d'huile de friture
    150 g
  • de sauce barbecue
    60 g
  • concombre en fines tranches
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 804 kcal / 3383 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...