Pasta con verdure e tonno

Pasta con verdure e tonno

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porzione

Składniki

  • 25 g di carota pelata e a tocchetti
  • 30 g di taccole a tocchetti
    30 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti
  • 15 g di broccoli a pezzettini
  • 15 g di piselli verdi, freschi o surgelati
  • 250 g di acqua
  • 60 g di pasta corta a piacere
  • 50 g di tonno in scatola al naturale scolato e a pezzettini
  • ½ pomodoro sbucciato, privato dei semi e tagliato a pezzettini
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 164.4 mg
Białko 20.3 g
Kalorie 1491.8 kJ / 356.6 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 55.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...