Pane alle patate senza glutine

Pane alle patate senza glutine

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 fette

Składniki

  • 900 g di acqua
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (3 cm)
  • 150 g di latte
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 30 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 5 g di zucchero
  • 450 g di farina senza glutine
  • 50 g di amido di tapioca
  • 25 g di farina di quinoa
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo (opcjonalnie) neri

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 497.9 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 1032 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 47.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...