
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 porzioni
Składniki
-
di acqua270 - 280 g
-
di zucchero10 g
-
di lievito di birra disidratato1 - 2 g
-
di farina senza glutine per pane250 g
-
di farina di riso50 g
-
di olio di oliva + q.b.55 g
-
di gomma xantana1 cucchiaino
-
di sale1 cucchiaino
-
acini di uva10
-
di Taleggio a piccoli pezzi100 g
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati2 rametti
-
di fiocchi di sale (opcjonalnie)1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
247 kcal /
1033 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
9.6 g
Węglowodany
33.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
579 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy