Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 - 280 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 1 - 2 g di lievito di birra disidratato
- 250 g di farina senza glutine per pane
- 50 g di farina di riso
- 55 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di gomma xantana
- 1 cucchiaino di sale
- 10 acini di uva
-
100
g di Taleggio, a piccoli pezzi
lub Brie (formaggio francese), a piccoli pezzi - 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di fiocchi di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 33.2 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 579 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Besciamella (senza glutine)
15min
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
1u.
Panfocaccia senza glutine
Brak ocen
Quiche di zucchine (senza glutine)
1u.
Burger buns (senza glutine)
5h
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pasta biscotto (senza glutine)
1u.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min