Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)

Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)

1.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 porzioni

Składniki

  • di acqua
    270 - 280 g
  • di zucchero
    10 g
  • di lievito di birra disidratato
    1 - 2 g
  • di farina senza glutine per pane
    250 g
  • di farina di riso
    50 g
  • di olio di oliva + q.b.
    55 g
  • di gomma xantana
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • acini di uva
    10
  • di Taleggio a piccoli pezzi
    100 g
    Brie (formaggio francese), a piccoli pezzi
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di fiocchi di sale (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 247 kcal / 1033 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 9.6 g
Węglowodany 33.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 579 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...