Urządzenia i Akcesoria
Pane a lunga lievitazione
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 godz.
900 g
Składniki
Biga
-
60 g di acqua
-
1 g di lievito di birra fresco
-
100 g di farina manitoba
-
olio extravergine di oliva q.b.
Impasto
-
200 g di farina manitoba + q.b.
-
200 g di farina tipo 1
-
220 g di acqua
-
2 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
260.9 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
850.6 kJ /
203.3 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pagnotta (senza glutine)
3 godz.
Friciò piemontesi (senza glutine)
Brak ocen
Burrito all'inglese
4 godz.
Panini al latte e burro
3 godz. 30 min
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Panini renna di Natale
4 godz. 30 min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Grissini cipolla e pancetta
3 godz.
Pagnotta ai semi senza glutine
2 godz.
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Cracker ai semi senza glutine
1 godz.
Pane all'acqua
4 godz.