Pane a lunga lievitazione

Pane a lunga lievitazione

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 godz.
900 g

Składniki

Biga
  • 60 g di acqua
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina manitoba
  • olio extravergine di oliva q.b.
Impasto
  • 200 g di farina manitoba + q.b.
  • 200 g di farina tipo 1
  • 220 g di acqua
  • 2 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 260.9 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 850.6 kJ / 203.3 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 42.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...