Cipollata (focaccia con cipolle)

Cipollata (focaccia con cipolle)

4.5 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 pezzi

Składniki

Biga
  • 100 g di acqua
  • 100 g di farina tipo 00
  • 5 g di zucchero
  • 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 200 g di farina tipo 00
  • 300 g di semola rimacinata di grano duro
  • 350 g di acqua
  • 130 g di patate cotte
  • 10 g di sale
  • 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 450 g di cipolle rosse a listarelle
  • 200 g di pomodorini a metà
  • 100 g di olive taggiasche denocciolate
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 551.9 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 1171.5 kJ / 280 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 44.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...