Baguette pancetta e provolone

Baguette pancetta e provolone

4.4 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
3 pezzi

Składniki

  • di acqua
    430 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
    3 g di lievito di birra disidratato
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di farina manitoba
    500 g
  • di sale
    8 g
  • di Provolone dolce o piccante, a pezzi
    90 g
  • di pancetta affumicata a cubetti
    150 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 3553 kJ / 849 kcal
Białko 37.6 g
Węglowodany 129.5 g
Tłuszcz 23.7 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Błonnik 3.9 g
Sód 1821.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...