Urządzenia i Akcesoria
Baguette pancetta e provolone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
3 pezzi
Składniki
-
430 g di acqua
-
3 g di lievito di birra disidratato, sbriciolato10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
500 g di farina manitoba
-
8 g di sale
-
90 g di Provolone dolce o piccante, a pezzi
-
150 g di pancetta affumicata a cubetti
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
1821.7 mg
Białko
37.6 g
Kalorie
3553 kJ /
849 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
129.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scheletrini morbidi
5h
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50min
Cotolette di spinaci
1h
Impasto base per pane
1h
Focaccia a bastone
5h
Grissini Rubatà
2h 30min
Bolo do caco
3h 30min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Focaccia genovese (TM6)
5h
Pane all'acqua
4h
Cioccolatini bianchi con cuore di frutti rossi
4h
Pizzette rosse
4h