Baguette pancetta e provolone

Baguette pancetta e provolone

4.4 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
3 pezzi

Składniki

  • 430 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    3 g di lievito di birra disidratato, sbriciolato
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 500 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 90 g di Provolone dolce o piccante, a pezzi
  • 150 g di pancetta affumicata a cubetti

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 1821.7 mg
Białko 37.6 g
Kalorie 3553 kJ / 849 kcal
Tłuszcz 23.7 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 129.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...