Focaccia con patate e rosmarino (TM6)

Focaccia con patate e rosmarino (TM6)

4.5 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 porzioni

Składniki

Focaccia
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 - 40 g
  • di acqua
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
    1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di farina di forza (manitoba)
    500 g
  • di sale + q.b.
    10 g
Pelare le patate
  • di acqua
    600 g
  • di patate di media dimensione (vedere consigli)
    250 g
Terminare la preparazione
  • di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
    1 - 2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 650 kcal / 2719 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 106.5 g
Błonnik 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...