Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago

Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago

4.8 69 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 fette

Składniki

Impasto pan brioche
  • di latte
    250 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    15 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 00
    550 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • uovo
    1
  • di sale
    10 g
  • di acqua
    1250 g
  • di succo di limone
    30 g
Ripieno e terminare la preparazione
  • melanzana grigliata, a listarelle
    1
  • zucchina grigliata, a listarelle
    1
  • peperone giallo grigliato, a listarelle
    ½
  • peperone rosso grigliato, a listarelle
    ½
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • spicchio di aglio
    1
  • di formaggio Asiago a pezzi
    200 g
  • tuorlo per spennellare
    1
  • di latte
    20 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 381.2 kcal / 1595 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 46.8 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 862 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...