Costillas de cerdo a la BBQ en Cocción lenta

Costillas de cerdo a la BBQ en Cocción lenta

4.2 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 porción

Składniki

Salsa barbacoa
  • 3 dientes de ajo pelados
  • 20 g de aceite
  • 250 g de puré de jitomates maduros
  • 120 g de agua
  • 90 g de vinagre de vino blanco
  • 70 g de azúcar mascabado
  • 70 g de mostaza
  • 30 g de salsa Inglesa
  • 1 - 1 ½ cdita de chile molido (cualquier tipo)
  • 2 cditas de paprika, ahumada y molida
  • ¼ cdita de pimienta negra molida
  • 1 cdita de sal
Costillas de cerdo
  • 700 g costilla de cerdo cortado en trozos (3 cm x 10 cm) (ver tip)
  • 15 g jengibre cortado en rodajas (2 mm)
  • 400 g agua
  • 600 g de papas en trozos (3 cm)
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • aceite de canola para freír

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1591 mg
Białko 42 g
Kalorie 4148 kJ / 991 kcal
Tłuszcz 76 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...