Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g de lomo de cerdo, entero
- 230 g de tocino ahumado rebanado
- sal, al gusto
- pimienta blanca molida, al gusto
- 350 g de vino blanco
- 2 cebollas moradas, en rodajas (2 cm)
- 2 manzanas, cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
- 3 hojas de laurel secas
- 3 ramitas de romero fresco
- 90 g de queso parmesano, en trozos
- 2 cditas de pimienta blanca molida, o al gusto
-
1
cda de mostaza
lub 1 cdas de mostaza Dijon
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3065 kJ / 730 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 808 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aderezo de mostaza y balsámico
5 分钟
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Filete de res con dos salsas
40 分钟
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1小时
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1小时
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1小时
Pastel de carne
40 分钟