Marinada de pescado a la ciénega
TM6

Marinada de pescado a la ciénega

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2 naranjas, sólo la ralladura (sin la médula blanca)
  • 50 g de cebolla blanca
  • 5 g de eneldo fresco
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de alcaparras
  • 50 g de jugo de naranja
  • 50 g de vino blanco
  • 100 g de mantequilla

Wartości odżywcze
na 300 gramos
Kalorie
3422 kJ / 817 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
15.1 g
Tłuszcz
81.6 g
Tłuszcz nasycony
51.5 g
Błonnik
2.5 g
Sód
724.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy