Marinada de pescado a la ciénega

Marinada de pescado a la ciénega

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
300 gramos

Składniki

  • 2 naranjas sólo la ralladura (sin la médula blanca)
  • 50 g de cebolla blanca
  • 5 g de eneldo fresco
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de alcaparras
  • 50 g de jugo de naranja
  • 50 g de vino blanco
  • 100 g de mantequilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 gramos

Sód 724.1 mg
Białko 3 g
Kalorie 3422 kJ / 817 kcal
Tłuszcz 81.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 51.5 g
Węglowodany 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...