Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Huevos cocidos
- 400 g de agua, a temperatura ambiente
- 4 huevos, refrigerados
Paté de alcachofas
-
4
hojas de menta frescas
lub 5 g de hojas de perejil fresco - 1 diente de ajo, pelado (opcjonalnie)
- 300 g de corazón de alcachofa en aceite, bien drenado
- 1 cda de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 1 cdita de mostaza
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 8 rebanadas de pan de caja blanco
- 50 g de ensalada mixta
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1535.5 kJ / 367 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 500.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Ensalada de salmón con arándanos
40 Min
Huevos medios (4 piezas)
20 min
Bowl arcoíris
1h 15min
Marinada de pescado a la ciénega
10 min
Pasta con pesto de arúgula
30 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Botana de atún ahumado
10 min